nyomozás vége

2019.05.24. 18:22

A családi vitában az asszony megkéselte párját, bíróság előtt felelhet

A vértesszőlősi asszony ellen súlyos testi sértés bűntett miatt nyomozott a rendőrség. A rendőrök a nyomozást lezárták, és az ügyészségnek átadták az iratokat.

Kemma.hu

A kés fegyver volt a nő kezében

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték az élettársát késsel megszúró vértesszőlősi nő elleni nyomozást. Sz-né K. Ildikó ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. Az ügyben a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Házuk udvarán szólalkozott össze élettársával Sz-né K. Ildikó 2018. október 18-án. A vita hevében az 58 éves asszony egy konyhai késsel megszúrta a férfit. A mentőszolgálat helyszínre kiérkező munkatársai kórházba vitték a sértettet, az elkövetőt pedig a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyszínen tartott szemle során megtalálták a kést is, amellyel a nő megsebesítette élettársát, és lefoglalták azt.

A kés fegyver volt a nő kezében (Fotó: police.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában