keresik

2019.05.24. 11:32

Budapesten is lehet az Oroszlányból eltűnt idős asszony

Címkék#eltűntek

Nagy Gusztávné többször eltűnt már Oroszlányból, és volt már, hogy Budapesten vagy épp Tatabányán találták meg. Most május 19-e óta nem tudni róla semmit.

Kemma.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság keresi a 69 éves Nagy Gusztávnét, aki május 19-én távozott oroszlányi tartózkodási helyéről és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az asszony eltűnései kapcsán már több alkalommal eljárt a rendőrség. Előfordult, hogy Tatabányán, de olyan is, hogy Budapesten találták meg.

Hívja a rendőrséget, ha látta az asszonyt!

Nagy Gusztávné 160 centiméter magas, 45 kilogramm, vállig érő haja ősz, szeme sötétbarna. Eltűnésekor fekete bőrkabátot, farmernadrágot, sportcipőt viselt, valamint válltáska és bevásárlószatyor volt nála.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában