nyomozás

2019.03.31. 09:01

Zoltán egy darabig egy kocsit sem fog feltörni

Egyébként sem volt sikeres: második kocsifeltörése után két nappal elfogták az esztergomi rendőrök.

Kemma.hu/police.hu

A Daewoo-t is B. Zoltán törte fel

Forrás: police.hu

A rendőrség befejezte annak a 46 éves esztergomi férfinek az ügyét, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak. B. Zoltánt az Esztergomi Rendőrkapitányságon vették őrizetbe még 2018 decemberében, és a bíróság el is rendelte a letartóztatását.

Egy Esztergomban parkoló gépkocsit tört fel B. Zoltán 2018. december 11-én este. A 46 éves helybéli férfi a Skoda bal első ablakát betörte és elvette az autóban lévő pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A tulajdonos amint észrevette, hogy mi történt, feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeképpen azonosították és két nappal később elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. B. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta azt is, hogy néhány héttel korábban szintén feltört egy autót Esztergomban. Akkor egy Daewoo típusú gépkocsiból egy sporttáskát lopott el, a benne lévő mobiltelefonokkal és töltőkábelekkel.

A Daewoo-t is B. Zoltán törte fel
Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában