betörő

2019.03.20. 10:48

A tatabányai tolvaj nem először tört be lakásba, hogy lophasson

Az 52 éves tatabányai férfi nem tanult az esetből, a nyomozóknak volt már dolguk korábban vele lopás vétség miatt.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint kitépte egy vértesszőlősi hétvégi ház ajtaját, úgy jutott be az ingatlanba egy 52 éves tatabányai férfi március 16-án szombaton.

K. József értékek után kutatott a házban, majd egy telefont és készpénzt vett magához. A házban lakó ekkor figyelt fel rá, hogy valaki bent van az épületben.

Amikor kiment a konyhába, meglátta az ismeretlen férfit, aki ekkor elfutott. A tatabányai rendőrök a személyleírás alapján azonosították és két nappal később elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

K. József nem volt ismeretlen a nyomozók számára. Egy hónappal korábban egy tatabányai lakásba ment be, ahonnan egy telefont tulajdonított el.

A rendőrök ezúttal is lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a férfi ellen, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

K. Józsefet a rendőrség őrizetbe vette és bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában