lopás

2019.03.28. 11:32

Nem mindennapi „autótolvajokat” fogtak a kisbéri rendőrök

Négy férfi lopott el egy játék kisautót egy ászári család udvaráról. A rendőrök az elkövetőket elfogták, a kisautót visszaadták 3 éves tulajdonosának.

Kemma.hu/police.hu

A három éves kislány nagyon boldog volt, hogy visszakapta kisautóját

Forrás: (police.hu)

A rendőrség tájékoztatása szerint ellopták egy három éves kislány elektromos játék kisautóját egy ászári család udvaráról. A tolvajokat a rendőrök elfogták, majd előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ellenük tulajdon elleni szabálysértés vétsége miatt indítottak eljárást. Néhány nappal később a kisbéri rendőrök adták vissza a kisautót a három éves tulajdonosnak.

A tulajdonos nagyon boldog volt
(Fotó: police.hu)

A négy férfi az előző hét folyamán lopta el az ászári család udvaráról a játék autót. A család bejelentését követően a kisbéri rendőrök indultak az elkövetők felkutatására, akiket nem sokkal később egy gépjármű ellenőrzése során meg is találtak, az ellopott kisautóval együtt.

Kovács János címzetes törzszászlós, kisbéri rendőr a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a négy jómadár állítása szerint, az udvaron hagyott kisautót lomnak nézték, ezért vitték el. A kislány a lopás előtt fél órával még használta a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában