letartóztatás

2019.03.23. 11:30

Ketten estek a férfinak, a barátnője segített rajta

Letartóztatták a bántalmazó páros férfi tagját, miután élettársával nekiestek egy férfinak és megverték.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt a mai napon indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki női társával együtt Tatabányán, február 24-én hajnalban, előzetes szóváltást követően bántalmazta a sértettet.

A járásbíróság nyomozási bírája március 22-én napján az ügyészség indítványára egy hónap időtartamra, április 22. napjáig elrendelte a férfi gyanúsított letartóztatását tekintettel arra, hogy elfogató parancs alapján találták meg, emiatt vele szemben fennáll a szökés veszélye, valamint megalapozottan feltehető az is, hogy a bizonyítást veszélyeztetné.

Dr. Zsirai Veronika, a megyei ügyészség helyettes szóvivője elmondta, hogy az ittas állapotban lévő férfi elkövető a szintén ittas állapotban lévő élettársával együtt, február 24-én hajnalban, Tatabányán, előzetes szóváltást követően rátámadt a sértettre. A sértettet több alkalommal, ököllel arcon ütötték és megrúgták. A bántalmazásnak a sértett barátnője vetett véget, aki az elkövetőket elrángatta a sértettől. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el.

A férfi elkövető tudva, hogy őt bűncselekmény miatt a rendőrség keresi, lakóhelyéről elköltözött, és elfogásáig rejtőzködött, ennek okán vele szemben a rendőrség elfogató parancsot bocsátott ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában