alkohol

2019.03.04. 15:34

Ittas vezetőket fogtak Dorogon

Büntetőeljárást kezdeményeztek a két ittas dorogi sofőrrel szemben.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén március negyedikén vasárnap a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség tájékoztatása szerint a járőrök négy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei március harmadikán vassárnap délután Dorogon, a Köztársaság úton megállítottak egy Smart típusú autóval közlekedő fiatal nőt. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért őt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították. A 25 éves nő vezetői engedélyét a mérési eredmények alapján elvették és büntető eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon késő este Dorogon, a Kandó Kálmán lakótelep előtt ellenőriztek egy autóval közlekedő tokodi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért az 54 éves férfit további mintavétel céljából a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában