sorozatos lopás

2019.03.28. 15:04

Letartóztatták a tokodaltárói tolvajt, aki hegesztő gépet, radiátort, grillezőt és bicikliket is lopott

Címkék#lopás

Az esztergomi rendőrök elfogtak egy férfit, aki kerékpárokat, rézcsövet, vascsövet és radiátort is lopott. A 24 éves tokodaltárói férfit letartóztatta a bíróság.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Járásbíróság március 28-án elrendelte annak a tokodaltárói férfinak a letartóztatását, aki ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Sz. Gergely március 4-én egy táti élelmiszerüzlet előtt leállított kerékpárt tulajdonított el. Négy nappal később egy melléképületből lopott el egy biciklit.

A következő bűncselekményt március 12-én követte el, amikor egy tokodaltárói ház udvaráról radiátort, grillezőt, üstöt és vascsövet tulajdonított el.

Négy nappal ezután szintén egy udvarról lopott, ezúttal rézcsövet és marógépet. Másnap a tettes még ezen kívül egy tokodi telephelyre is bement és egy tárolóba bejutott, de a riasztó megszólalt, ezért távozott.

Sz. Gergely március 4-én egy táti élelmiszerüzlet előtt leállított kerékpárt tulajdonított el (Fotó: police.hu)

További két bűncselekményt követett el a tettes még márciusban, akkor szintén kerékpárt és egy hegesztő gépet lopott, amit később értékesített. A sorozatnak az esztergomi nyomozók vetettek véget, akik március 25-én, Dorogon elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Sz. Gergelyt sorozatos lopás miatt fogták el (Fotó: police.hu)

Sz. Gergely lakásán a rendőrök kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták. Az ellopott kerékpárokat a sértettek visszakapták.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és az Esztergomi Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására.

Sz. Gergely lakásán a rendőrök kutatást tartottak (Fotó: police.hu)
Az ellopott kerékpárokat a tulajdonosok visszakapták (Fotó: police.hu)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában