tolvaj

2019.02.04. 14:57

Felvette a cipőt a vértesszőlősi üzletben, majd fizetés nélkül távozott a férfi

Címkék#lopás

A harmincéves tatabányai férfi három pár cipőről távolította el az áruvédelmi etikettet, a negyediket pedig felvette és elsétált a vértesszőlősi üzletből.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint egy vértesszőlősi áruházból tulajdonított el egy pár cipőt egy harmincéves tatabányai férfi január 17-én délelőtt.

R. Ramón bement az üzletbe, ahol három pár lábbeliről eltávolította az áruvédelmi etikettet, majd visszatette őket a dobozukba. Ezután egy újabb pár cipőt vett elő, amit felvett, majd fizetés nélkül távozott a boltból.

Az áruház alkalmazottai az elkövető után indultak. Erre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyik szabadidős fegyveres biztonsága őre lett figyelmes, aki éppen a környéken tartózkodott.

Az elkövető után futott, elfogta és visszatartotta őt a járőrök kiérkezéséig. A 30 éves férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. R. Ramón gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és február elsején gyorsított eljárásban bíróság elé állította a gyanúsítottat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában