nem jogerős

2019.02.06. 14:43

Két év négy hónap fegyházbüntetést kapott a vértesszőlősi cipőtolvaj

Címkék#lopás

Két év négy hónap fegyházbüntetésre ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a férfit, aki fizetés nélkül távozott egy vértesszőlősi üzletből.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszéktől megtudtuk, hogy gyorsított eljárás keretében fegyházbüntetésre ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a visszaeső tolvajt, aki négy pár cipőt lopott el egy vértesszőlősi áruházból.

A tatabányai férfi három pár cipőről eltávolította az áruvédelmi etikettet, a negyediket pedig felvette, majd fizetés nélkül távozott az üzletből, őt végül a járőrök kiérkezéséig a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyik szabadnapos biztonsági őre tartóztatta fel.

Információink szerint a Tatabányai Járásbíróság bíróság elé állítás keretében két év négy hónap fegyház fokozatú szabadságvesztésre, mellékbüntetésül pedig három év közügyektől eltiltásra ítélte a visszaeső férfit. Az ítélet nem jogerős, a férfi enyhítésért fellebbezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában