fegyveres rablás

2018.07.03. 13:06

Saját otthonában rabolták ki a focidrukkert

Címkék#Mocsa

A kocsmában nézte a meccset újdonsült ismerőseivel a férfi, akit később késsel kényszerítettek értékei átadására.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Egy mocsai kocsmában ismerkedett meg a férfi a 38 éves H. Imrével és a 26 éves Cs. Alexandrával július 1-jén. Miután együtt végig néztek egy futballmérkőzést, H. Imre felajánlotta a sértettnek, hogy hazaviszi, amit ő el is fogadott. Mindhárman elmentek a sértett lakására, ahol együtt italoztak. Szóváltást követően a gyanúsítottak megütötték és a náluk lévő késsel megfenyegették újdonsült ismerősüket és a nála lévő készpénz, illetve mobiltelefon átadására szólították fel, amelynek a sértett eleget is tett. H. Imre és Cs. Alexandra ezután távozott a helyszínről.

Miután a komáromi rendőrök tudomást szereztek a bűncselekményről, a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a 38 éves férfit és a 26 éves nőt. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A Komáromi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában