büntető

2018.07.06. 10:37

Már előzetesben vannak a focidrukker kirablói

Imre és Alexandra már előzetesben van, miután értékei átadására kényszerítettek egy mocsai focidrukkert.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 38 éves H. Imre és a 26 éves Cs. Alexandra a rendőrség szerint kirabolt egy mocsai férfit július elsején. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A Komáromi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vette, és kezdeményezésére a bíróság július 4-én elrendelte letartóztatásukat.

Egy mocsai kocsmában ismerkedtek meg későbbi áldozatukkal. Miután együtt végignéztek egy futballmérkőzést, H. Imre felajánlotta a sértettnek, hogy hazaviszi, amit ő el is fogadott. Mindhárman elmentek a sértett lakására, ahol együtt italoztak. Szóváltást követően a gyanúsítottak megütötték, és a náluk lévő késsel megfenyegették újdonsült ismerősüket, majd készpénze, illetve mobiltelefonja átadására szólították fel, amelynek a sértett eleget is tett. H. Imre és Cs. Alexandra ezután távozott a helyszínről. Másnap fogták el őket.

 

Címkék#Mocsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában