balesetek

2018.07.11. 18:34

Három autó is fejre állt a csúszós utak miatt

A szerdai esős időjárás miatt rengeteg baleset történt, az ütközések mellett több autó is megcsúszott és felborult a nap folyamán.

kemma.hu

Az M1-es autópályán délután borult fel egy személyautó

Forrás: katasztrófavédelem

Ahogy korábban beszámoltunk róla, szerda délutén négy óra magasságában felborult egy személyautó az M1-es autópályán. Nem sokkal később Száron is hasonló baleset történt, tudtuk meg Káli Sándortól, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől. Késő délután pedig Dad és Kömlőd között szintén fejtetőre állt egy autó.

Az M1-es autópályán délután borult fel egy személyautó
Fotó: katasztrófavédelem

A balesethez az oroszlányi önkormányzati és a kocsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült. A műszaki mentés idején az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Feltehetően a hirtelen jött eső az oka a sok balesetnek. A reggeli órákban a 81-es úton csúszott meg egy személykocsi, és beleszaladt az előtte éppen kanyarodó járműbe, délelőtt az M1-es autópályán ütközött össze két teherautó – az egyik ennek következtében az árokban landolt –, míg délben a 10-es úton történt hármas karambol.

(Borítókép: Illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!