botrány

2018.06.29. 12:42

Éveken át fajtalankodott nevelt fiával a tatabányai hitoktató

Címkék#Tatabánya

A Kemma.hu megtalálta annak a hitoktatónak a korábbi ügyét, aki most előzetesben ül, miután fajtalankodni akart két kislánnyal, majd nem engedte el őket.

Kemma.hu

Hét és fél év fegyházbüntetésre ítélte első fokon a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság szemérem elleni erőszak bűntettének minősített esete miatt azt a férfit 2008-ban, aki most azért ül előzetesben, mert az egyik általa tartott tanórán egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni, amikor pedig a gyermekek el akartak menni, akkor visszahúzta őket.

A férfi akkor tizenkét év alatti nevelt fia sérelmére követte el szexuális indíttatású cselekményeit éveken keresztül. Értesüléseink szerint az eljárás kezdetekor a pedofil férfi családja nehéz helyzetbe került, hiszen az asszony ukrán származású, és férje nélkül nem tudta ellátni gyermekeit. Ekkor az egyik kereskedelmi tévéhez fordult segítségért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában