keresik őket

2018.05.09. 08:39

Környéről is eltűntek a Pongó-lányok

Vanessza és Szabina folyamatosan elszökik, többször számoltunk már be arról mi is, hogy keresik őket vagy épp csak egyiküket.

Kemma.hu

Hívja a rendőröket, ha tudja, hol vannak a lányok

Forrás: KEMRFK

A Komáromi Rendőrkapitányság keresi a 14 éves Pongó Vanesszát és testvérét, a 15 éves Szabina, mert megint eltűntek. A két lány április 26-án egy környei intézményből ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Pongó Vanessza körülbelül 156 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, hosszú hajú molett testalkatú. Az eltűnésekor viselt ruházata farmernadrág, pulóver, sportcipő és kabát.

Pongó Szabina körülbelül 156 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, hosszú hajú, vékony testalkatú. Az eltűnésekor viselt ruházata farmernadrág, pulóver, sportcipő és kabát.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lányokat felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában