tragédia

2018.05.03. 20:00

Halálra gázolták az idős asszonyt – a szemtanúk mellett a segítő férfit keresi a rendőrség

Egy 76 éves asszony veszítette életét, miután elgázolta egy autós Oroszlányban.

Kemma.hu

Egy 76 éves asszony veszítette életét, miután elgázolta egy autós Oroszlányban.

Forrás: Oroszlányi Médiacentrum

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást az április elejei oroszlányi tragédia kapcsán. A rendőrség most a lakosság segítségét is kéri.

Április 7-én 7 óra 45 perckor történt a gázolás: egy Volkswagennel közlekedő férfi a Rákóczi úton, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötte el a 76 éves gyalogost. A nő a balesetben olyan súlyosan sérült, hogy kórházba szállítást követően életét vesztette.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, aki a balesetet látta és arról információval rendelkezik, várja továbbá azon férfi jelentkezését, aki a balesetet követően segítséget nyújtott, hogy hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában