segítettek

2018.05.03. 16:31

Autósok mentették ki az égő kocsiból a fiatal dorogi kézilabdázót

A többi autós segített annak a súlyosan sérült sportolónak, aki április 30-án este szenvedett balesetet Esztergom és Tát között, a 11-es úton.

kemma.hu

Újabb részletek láttak napvilágot a hétfő este Esztergom és Tát között történt autóbalesetről, amelyben egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint a balesetet szenvedett gépkocsi súlyosan sérült sofőrjét, egy nőt a helyszínen tartózkodó többi sofőr mentette ki az égő járműből. Az esztergomi és nyergesújfalui tűzoltók eloltották a tüzet, majd segítséget nyújtottak a sérült nő mozgatásához. A káreset felszámolása alatt teljes útzár volt érvényben az adott szakaszon.

A doroghandball.hu azt közölte, hogy a kézilabdacsapat beállója, Kaposvári Eszter szenvedett balesetet, és bár a sérülései komolyak, orvosok szerint teljesen felépül.

„Játékosunk most hosszú küzdelem elé néz, de mi biztosak vagyunk benne, hogy viszont láthatjuk még őt a kézilabda pályán. Egyesületünk vezetői, edzői és játékosai is mindent meg fognak tenni Eszter mielőbbi felépüléséért! Visszavárunk Eszti!”

– tették hozzá közleményükben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában