tragédia

2018.05.10. 13:25

72 éves asszony veszítette életét az 1-es úti halálos balesetben

A Kemma.hu információi szerint a kisbusszal ütköző személyautó 72 éves utasa veszítette életét a május 10-i balesetben az 1-es úton, a Tarjáni úti kereszteződésben.

Kemma.hu

Az idős asszony életét már nem tudták megmenteni

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Ahogy arról beszámoltunk, délelőtt egymásba rohant egy személygépkocsi és egy trélert vontató kisbusz Tatabánya határában, az 1-es főút 51. kilométerénél, a Tarjáni úti kereszteződésnél. A személyautóba két ember beszorult, egyikük életét már nem lehetett megmenteni. Nagyjából ezzel egy időben egyébként az M1-esen is történt egy baleset.

A rendőrség tájékoztatása szerint a személygépkocsi utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőr pedig az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett. A helyszínen a forgalom rendőri irányítás mellett halad jelenleg is, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Kemma.hu megtudta: egy 72 éves asszony veszítette életét a balesetben. Információink szerint a személyautó Tarján felől jött, ahonnan egyébként a főúton haladóknak kellene elsőbbséget biztosítani. Úgy tudjuk, ennek ellenére valaki udvariasan az 1-es útról elsőbbséget adott nekik, azonban ekkor jobbról (Tata felől) a kereszteződésbe ért a kisbusz, és így ütköztek össze.

Nap közben óriási torlódás alakult ki mind az M1-esen, mind az azt elkerülők miatt az 1-es úton is. Az Útinform 13:20-as helyzetjelentése szerint az 1-es út egészen jó ütemben járható, kivéve a halálos baleset helyszínének közelében. Az M1-esen Herceghalomnál pedig az aszfaltozásnál elkezdték a terelés bontását, így hamarosan mindkét sávon lehet közlekedni. Azonban még mindig több mint 20 kilométeres a torlódás, ezért a főváros felé több órás átjutási idővel kell számolni a pályán, de az 1-es főúton is telítettek a sávok. Aki teheti, az M7-es autópályán is megközelítheti a fővárost.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában