borogass...

2018.04.25. 10:55

Az év lúzere címre is pályázhat D. Ferenc, a dömösi tolvaj

D. Ferenc úgy döntött, körbenéz a lakókocsiban, majd vitte is, amit talált. Egyetlen (szarvas)hiba csúszott a számításába, ami hamar lebuktatta.

kemma.hu

Egy kempingezés céljából leállított lakókocsiba ment be D. Ferenc április 21-én. A férfi értékek után kutatva megtalált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt. A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a helyszínre érkezve megkezdték az adatgyűjtést – tudtuk meg a megyei rendőrség sajtóreferensétől.

A lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre. D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A tolvaj a pénz egy részét élettársával már elköltötte. Ruhákat, élelmiszert vettek belőle, és elmentek ebédelni is. A megmaradt pénzt a nyomozók a házkutatáson megtalálták, amelyet visszaadnak a sértettnek.

D. Ferencet és élettársát a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és 27 éves élettársa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, egyben tervezik gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában