Tokod

2018.03.03. 17:24

Elképesztő balesetsorozat: a mentőautó is összetört

Péntek délután egy tokodi autóbaleset a szokottnál is nagyobb bajt okozott: négy jármű is összetört, ketten pedig kórházba kerültek.

W. P.

A balesethez érkező mentőautó is összetört

Fotó: W. P.

A havas, csúszós útviszonyok következtében két baleset is történt az 1119-es úton, a Tokodi Pincék közelében. Pénteken délután fél háromkor egy Nagysáp irányából érkező Suzuki Swift típusú személygépkocsi lesodródott az útról, majd a fának csapódott és az oldalára borult. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az utasok a saját lábukon szálltak ki az összetört gépjárműből.

A balesethez érkező mentőautó is összetört
Fotós: W. P.

Nagyjából fél órával később újabb baleset történt. A Suzuki utasaihoz kiérkező mentőautó megállt a kanyar előtt a jobb oldali sávban. A Nagysáp irányából, menetrend szerint közlekedő autóbusz fékezés közben nekicsúszott az álló járműnek. A szemtanúk elmondása szerint a második balesetben két személy sérült meg, akiket további kivizsgálásra az esztergomi kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában