könnyű dolga volt

2018.03.16. 08:08

Ismerőse bankszámláját csapolta meg a pofátlan csévi férfi

A piliscsévi férfit ismerőse kérte meg, hogy vegyen le pénzt a bankszámlájáról, de nem erre gondolt.

Kemma.hu/police.hu

Ismerőse számláját csapolta meg

Forrás: Shutterstock

Saját ismerőse bankszámláját csapolta meg az a 38 éves piliscsévi férfi, akit a dorogi nyomozók a minap gyanúsítottként hallgatták ki. Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak ellene büntetőeljárást.

A sértett több alkalommal is megbízta piliscsévi ismerősét azzal, hogy részére bankautomatából vegyen ki pénzt.  Megbízott a férfiban, ezért nemcsak a kártyát, hanem a hozzá tartozó PIN kódot is megadta neki. Egyik alkalommal azonban a bankkártya az ismerősnél maradt. A 38 éves férfi a tulajdonos engedélye nélkül, március 11-én és 12-én is pénzt vett le a számláról.

A sértett miután észlelte az esetet, március 14-én feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi nyomozók a feljelentést követően, alig egy óra alatt azonosították a piliscsévi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök a pénz egy részét és készpénzfelvételi bizonylatot is lefoglaltak.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában