megtalálták

2018.02.20. 19:01

Két rendőrnek köszönheti az életét az eltévedt férfi

A gyermelyi és tarjáni körzeti megbízott találta meg a Somodorpuszta térségében eltévedt férfit.

kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Február 20-án 10 óra 20 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Somodorpuszta külterületén egy férfi sétálás közben eltévedt. A gyermelyi és tarjáni körzeti megbízottak, Lénárt Gyula főtörzszászlós és Varga Viktor zászlós haladéktalanul megkezdték a 31 éves férfi keresését.

Az eltűntet a nála lévő telefonon felhívták, de ő helyismeret hiányában a tartózkodási helyét nem tudta megadni, ráadásul gyaloglás közben a szemüvegét is elhagyta, így tájékozódni sem tudott. Az egyenruhások a szolgálati gépjármű megkülönböztető hangjelzését használva és a folyamatos telefonkapcsolatot fenntartva megközelítették az eltűnt vélt tartózkodási helyét.

A helyismerettel jól rendelkező rendőrök az eltűnés helyétől körülbelül 4 kilométerre 12 óra 30 perckor, egy erdős területen rátaláltak az eltűnt férfire, akit a szolgálati gépjárműbe ültettek, betakarták egy pokróccal és biztonságba helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában