bukta

2018.02.26. 17:48

Már előzetesben vannak a rédei betörők

Olyan gyorsan elkapták az egyik betörőt, hogy még a lopott pénz is nála volt. Társa sem úszta meg, hogy kirámolták egy rédei ház pénzkazettáját.

Keemma.hu/police.hu

A rédei lakásbetörők rendőrkézen vannak már

Forrás: police.hu

A kisbéri nyomozók egy 28 éves és egy 42 éves férfit kaptak el egy rédei betörés kapcsán. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, a bíróság pedig hétfőn elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

A rendőrségre február 24-én délelőtt érkezett a bejelentés, hogy egy rédei házból, egy lemezkazettából a készpénz egy részét ellopták. A nyomozás során felmerült, hogy a betörő egy 42 éves helyi férfi. A rendőrök, együttműködve a rédei polgárőrökkel keresni kezdték: még ezen a napon 11 órakor a tartózkodási helyét is felkeresték, ahol a férfi pedig megpróbált elbújni: az ágyneműtartóba. A rejtekhelyet hamar felfedezték, ruhájában pedig ott volt az ellopott pénz, hiánytalanul. Ezt le is foglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

A betörőt előállították, és felmerült: a bűncselekményt nem egyedül követte el. Egy 28 éves, szintén rédeit férfit is elkaptak nem sokkal később, akiről úgy tartják: a tettestársa volt. Őt is elkapták, még aznap.

http://coub.com/view/1409ff

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában