bukta

2018.01.03. 12:50

Rossz munkaerő, lvl 1000: elkötötte a kocsit, hogy piázhasson, és ez csak a kezdet!

Hamis rendszámmal, jogosulatlanul és ittasan vezette a rábízott gépkocsit az esztergomi férfi.

Kemma.hu

Az ittas sofőrök veszélyt jelentenek mindenkire

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 37 éves esztergomi férfival szemben, akit jármű önkényes elvételének bűntettével, egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettével, illetve ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolnak. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

A férfi egyik ismerőse külföldről behozott gépjárművek adásvételével foglalkozó kft. ügyvezetője volt, és férfi többször segített neki azzal, hogy a személygépkocsikat a cég telephelyén kitakarította és lepolírozta. A megállapodás alapján azonban a férfi a járműveket nem vezethette.

A megbeszéltek ellenére a férfi 2017. szeptember 30-án, a délelőtti órákban a kft. tulajdonát képező egyik személygépkocsit elkötötte, mégpedig azért, hogy az egyik esztergomi sörözőben alkoholt igyon.

A férfi ezután a kocsival visszatért a cég telephelyére, ott egy luxemburgi honosságú rendszámot szerelt fel az autó hátuljára, majd ittasan Esztergom-Kertvárosba vezetett, ahol végül a rendőrök megállították, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában