kreatívnak kreatív...

2018.01.08. 08:52

Nem mindennapi módszerével majd' kétmilliót lopott össze a páros

Nagyértékű, üzletszerű lopás miatt kell felelnie az esztergomi férfinak és éllettársának, akik speciális technikát eszeltek ki a parfümtolvajlásra.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal az előzetes letartóztatásban lévő 35 éves férfival és a szabadlábon lévő 34 éves élettársával szemben, akik parfümök lopására szakosodtak.

 

A férfi és a párja egy speciálisan kialakított, többrétegű alufóliával bélelt válltáskát használtak, hogy az eltulajdonított termékek lopásgátlói a kijáratnál ne csipogjanak – tudtuk meg dr. Reszl Ildikó főügyésztől.

 A pár 2017. január és június között esztergomi, gödöllői, békéscsabai, illetve budakeszi drogériákból loptak parfümöket úgy, hogy azokat a táskájukba rejtették, majd fizetés nélkül távoztak. Összesen 66 darab parfümöt tulajdonítottak el 1.886.945 forint értékben.

 Az elkövetők büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

(Borítókép: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában