totálkár

2018.01.01. 18:29

Felelnie kell a Komáromban balesetező finn nőnek

A balesetet okozó külföldi nő is súlyosan megsérült az M1-es autópályán, ahol figyelmetlenségből belerohant egy előtte haladó nyerges vontatóba.

kemma.hu/police.hu

A balesetet okozó Mercedes sofőrje súlyosan megsérült

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság vádemelési javaslatot tett a finn nő ellen, aki novemberben okozott balesetett az M1-es autópálya komáromi szakaszán, amiben maga is súlyosan megsérült.

A balesetet okozó Mercedes sofőrje súlyosan megsérült
Forrás: police.hu

A 48 éves nő ovember 8-a hajnali fél négy magasságában Mercedesével az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán halad. A belső forgalmi sávból a külső sávba akart átténi, azonban figyelmetlenségéből nem mérte fel a külső forgalmi sávban előtte szabályosan közlekedő nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény távolságát – derült ki a rendőrség közleményéből.

 

A gépkocsija elejével nekiütközött a járműszerelvény bal hátsó részének. A baleset során a Mercedes utasa súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A külföldi állampolgárt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában