döbbenet

2018.01.30. 11:38

Csákánnyal támadt a buszra, mert az rossz helyen állt

A nagysápi férfi nem volt elégedett szomszédja parkolási teljesítményével, ezért rátámadt, majd csákánnyal a járművet is megrongálta.

kemma.hu

Forrás: shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás miatt emelt vádat a nagysápi férfival szemben.

 

Az autóbuszvezető és az elkövető Nagysápon laknak, szomszédok. A sofőr 2017. szeptember 8-án a háza előtt parkolt le a munkaeszközként használt autóbusszal. A szomszédja ekkor egy csákánnyal a kezében megjelent és azt ordította, hogy oda nem parkolhat, mert akkor ő nem tud kitolatni, mivel nem lát ki a busztól – tudtuk meg a részletekt dr. Reszl Ildikó főügyésztől.

A buszon több mint hatvanezres kár keletkezett
Forrás: ugyeszseg.hu

Ezután az elkövető odalépett a vezetőfülkéhez, és megpróbálta megütni az ablakon kihajoló férfit az arcán, aki az ütés elől elhajolt. A dühös szomszéd ezután csákánnyal ráütött a busz elejére, miközben hangosan megfenyegette a buszvezetőt.

A rongálás következtében az autóbuszban 63.500,- Ft kár keletkezett. A garázda férfi büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

 (Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában