sziréna

2018.01.31. 18:24

Balesetnél és ittas sofőrökkel szemben is kellett intézkedniük a rendőröknek

Ez történt Komárom-Esztergom megyében az elmúlt 24 órában rendőrségi szempontból.

kemma.hu/police.hu

Az esztergomi rendőrök január 30-án 11 óra 5 perckor Pilismaróton, a Táncsics Mihály úton ellenőriztek egy 58 éves sofőrt, akit a szonda pozitív mérési eredménye alapján mintavételre előállítottak az Esztergomi Rendőrkapitányságra, jogosítványát pedig átvételi elismervény ellenében elvették.

A rendőrök öt személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Tatabányán, az Erdész úton szenvedett balesetet egy 26 éves helyi férfi január 30-án 5 óra 40 perckor, miután egy balkanyarban megcsúszott és egy beton villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a férfi súlyosan sérült.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt személyi sérüléses és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Villanyoszlopnak csapódott a tatabányai sofőr

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában