lánglovagok

2017.12.04. 15:50

Három közúti balesetnél volt szükség a tűzoltókra a hét végén

Egy szomori, egy dorogi és egy tokodaltárói karambolhoz kellett kivonulniuk hétvégén a Komárom-Esztergom megyei tűzoltóknak.

kemma.hu

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze péntek késő délután Dorog térségében, a 10-es és a 117-es utak kereszteződésénél. A roncsokba senki nem szorult be, azonban a balesetben ketten megsérültek, egyiküket a mentők kórházba szállították. A sérült járműveket az esztergomi hivatásos és a kesztölci önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a közút munkatársaival együtt az úttestről levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették és biztosították a karambol helyszínét. A mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.

Karambolozott két autó szombat reggel Szomoron, a Bajnai utcában is. A település hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg.

Szombat kora este három személyautó ütközött a 10-es főút tokodaltárói szakaszán, a Bányász utcai kereszteződésben. Az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az ütközésben ketten megsérültek, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában