gázolás

2017.11.29. 18:44

Zebrán ütöttek el egy kislányt Tatabányán

Elütöttek egy kislányt Tatabányán, a Mártírok útja és az Ifjúság út kereszteződésében lévő zebrán. A gyereket a mentők kórházba szállították.

kemma.hu

Körösné Bogár Viktória, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak megerősítette, hogy egy kisgyereket ütöttek el a zebrán, majd hozzátette: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A balesetet szenvedett gyereket a Szent Borbála Kórházba szállították a mentők. Egy kommentelő Facebookon, a Tatabányán hallottam csoportban azt írta, a kislány a mellette lévő ágyra került:

Kórházban vagyok vércukor beállításon. És a kislány a mellettem lévő ágyon fekszik... 10 perce hozták ide. Elvileg agyrázkódasa volt de semmije nem tört el szerencsére!

A szóban forgó tatabányai kereszteződésben nem ez az első baleset: tegnap reggel is egy karambol nehezítette ott a közlekedést, de a legutóbbi gyalogosgázolásig is alig másfél hónapot kell csak visszamennünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában