revans

2017.11.22. 08:13

Ártatlan férfire támadt kisbaltával a gyereke molesztálása miatt

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat az apa.

Sz. A.

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy férfivel szemben, és a vádiratban végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, amelyet az Esztergomi Járásbíróság bírál el.

A férfinek augusztus 23-án az esti órákban gyermeke számolt be arról, hogy egy ismeretlen férfi a dömösi játszótéren megfogdosta a testének több részét. A gyermek elmondása alapján az elkövető az ismeretlenben egy olyan férfire „ismert rá”, aki a gyermekhez nem ért, őt nem is bántotta. Felháborodásában rögtön magához vett egy kisbaltát, amellyel egy dömösi szórakozóhelyhez ment.

A szórakozóhely kerthelyiségében felelősségre vonta az általa bűnösnek vélt férfit, hogy miért molesztálta a gyermekét, eközben szidalmazta, és a magával hozott kisbaltával hadonászott. A férfi a presszó belső helyiségébe menekült az apa elől, és kérte a pultost, hogy értesítse a rendőrséget.

– Az elkövető a sértett után ment, a sértett felé hadonászott, ennek során az előle folyamatosan menekülő sértett kezét legalább két alkalommal megütötte. A sértettnek a bántalmazás következtében a bal oldali kézfején bőrhiánya, valamint a jobb oldali felső végtagján borsónyi horzsolása keletkezett – tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!