fiatal bűnelkövetők

2017.10.04. 19:37

Megint egy tizenéves gyilkolt Tatabányán

Egy 19 éves férfi és társa meggyilkoltak egy 87 éves asszonyt Tatabányán. Nem az első eset, hogy tizenéves követ el brutális bűncselekményt. Összegyűjtöttünk néhány korábbi esetet.

Forrás: shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 19 éves férfi és középkorú társa brutális módon meggyilkoltak egy 87 idős asszonyt Tatabányán. Nem ez az első kegyetlen gyilkosság idén, hiszen áprilisban egy 15 éves szintén tatabányai fiatal két emberrel is végzett, majd később beismerő vallomást tett a szörnyű tettről.

Nemrég egy fiatalkorú lány egy kiskorú társát alázta meg és bántalmazta egy fiú miatt, amit a tettes társai videóra is vettek.

Márciusban négy fiatalkorú fiú és egy szintén fiatalkorú lány fegyverrel akartak kirabolni egy esztergomi dohányboltot. Az eladónő időben megnyomta a riasztót, amitől a simaszkos elkövetők megijedtek és elmenekültek a helyszínről.

Egy fiatalkorú tagokból is álló galeri is a vádlottak padján ült 2016 októberében. Az elsőrendű vádlott és barátnője egy dorogi parkban találkozott néhány hajléktalannal, akik közül az egyik a lány combjára tette a kezét. Később ezt megtorlandó néhány barátjukkal felkeresték a hontalanokat, majd brutálisan összeverték őket, amit mobiltelefonjukkal fel is vettek. A bántalmazottak életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

(Borítókép: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában