értelmetlen tragédia

2017.10.17. 12:10

Meghalt a barátnője: szörnyű teherrel kell tovább élnie a frissjogsis lánynak

Amikor a 20 éves lány elindult a dobogókői veretésen, nem sejthette, hogy barátnője meghal mögötte a kocsiban. Megrázó részletek derültek ki a balesetről.

kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy huszonöt éves lány vesztette életét a hétvégén egy autóbalesetben. A kocsit egy húszéves, jogosítványát nemrég megszerző lány vezette.

A fiatal lányok a Facebookon is olvashattak az autós programról. A húszéves B. ugyan még csak pár hete szerezte meg jogosítványát, mégis elindult barátnőjével, a huszonöt éves Mercédesszel, aki a kocsi hátsó ülésén utazott.

A sofőr egy balos kanyarban vesztette el uralmát a Honda felett, amivel fékezés nélkül lehajtott az útról, és végül az árokban landolt. A lányok autója sodródás közben több fát is kidöntött, míg végül függőleges helyzetben, orrával a földbe fúródva állt meg.

A becsapódás után Mercédeszt még sikerült kihúzni a roncsból, de az életét már nem tudták megmenteni. Az autót vezető lányra a szalagkorláton ülve, sokkos állapotban találtak rá.

A Blikk értesülései szerint ez volt az ötödik ilyen rendezvény a Dobogókő-Esztergom útvonalon. A lapnak a rendőrök azt is elmondták, hogy a Honda mögött egy fekete BMW is kisodródott, csak azt a fák megtartották, így a sofőr egy kartöréssel megúszta a balesetet. Hogy versenyzés lett volna, a hatóságok nem erősítették meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában