lebukás

2017.10.30. 08:38

Márkahű volt a rendszámmal trükköző fickó

Címkék#Tatabánya

Műszaki hibás volt a a 62 éves férfi egyik járműve, ezért átszerelte a rendszámot egy másikra. De azzal sem stimmelt minden.

kemma.hu/police.hu

A tatabányai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 62 éves férfi ellen. Ha az ügyészség is úgy dönt, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt felelhet a 62 éves helyi férfi.

A gyanú szerint a férfi október elején a tulajdonában lévő műszaki hibás Fiat tehergépjárműve hatósági jelzéseit leszerelte és azokat felhelyezte egy lejárt műszaki engedéllyel rendelkező másik Fiat tehergépjárműre.

Hamar kiderült a trükközés
Forrás: police.hu

A rendőrök október 12-én az 1-es számú főúton ellenőrizték a járműávet, így derült ki a „turpisság”: a szélvédőn lévő regisztrációs matricán lévő hatósági jelzés és a jármű alváz száma nem egyezett a forgalmi engedélyben található adatokkal. A jármű tulajdonosát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a hatósági jelzéseket lefoglalták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában