befejezték a nyomozást

2017.10.07. 09:26

Bíróság elé állhat a motorossal ütköző sárisápi nő

Vádemelést javasol a rendőrség egy sárisápi nő ügyében, aki márciusban nem adott elsőbbséget egy motorosnak; a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

kemma.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy sárisápi nő ellen. Az eljárást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal megküldték a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldték.

A nő március 30-án 15 óra 9 perckor egy Fordot vezetett a 117-es főúton. Esztergom-Kertváros irányából szeretett volna az 1117-es útra kanyarodni, ezért besorolt a balra kanyarodó forgalmi sávba. Mikor azonban a kereszteződéshez ért, nem észlelte és így nem biztosított elsőbbséget a 117-esen Kesztölc irányából érkező motorkerékpáros részére. Az ütközés következtében a motort vezető 40 éves férfi súlyosan sérült. A 43 éves nőt az esztergomi rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták.

 Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában