keressük

2017.10.03. 11:20

Segítsen a rendőröknek megtalálni az eltűnt lányt!

A tatabányai rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 13 éves Szabó Dzsenifer eltűnése ügyében.

kemma.hu/police.hu

A lány október 2-án 17 óra körül a budapesti lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Szabó Dzsenifer Budapestről tűnt el

Szabó Dzsenifer körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna hosszú hajú. Eltűnésekor világoskék kapucnis felső, fekete hosszú ujjú póló, terepszínű nadrág és fekete sportcipő volt rajta.

A tatabányai rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában