24 óra

2017.10.17. 09:59

Kemény napja volt a rendőröknek: 12 baleset, és a szonda sem pihent

Hétfőn igen sok dolga akadt a megyei rendőröknek, mert a szokásosnál is több közúti baleset mellett ittas sofőrök és körözött személyek adtak munkát nekik.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Öt személyt fogtak el és tizenkét főt állítottak elő, közülük tizenegyet bűncselekmény gyanúja miatt. A járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

Október 16-án, délelőtt 10 órakor egy 61 éves férfi haladt Ford típusú gépkocsijával az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 58-as kilométerszelvényben. Nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okok miatt fékező tehergépkocsi mögött és a hátuljának ütközött. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Már nem tudott időben megállni
Forrás: police.hu

Hétfő este pedig Esztergomban, a Simor János utcában igazoltatták egy Suzuki sofőrjét. A 30 éves férfiről a rendőrök megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A lábatlani lakost szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye miatt mintavételre az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

(Borítókép: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában