lebukás

2017.07.05. 09:57

Visszatért a tett színhelyére a nő, el is kapták

Az általa elkövetett bűncselekmény helyszínelésekor fogták el a rendőrök azt a 42 éves tatai nőt, aki betört volt élettársa almásfüzitői házába július 3-án.

kemma.hu/police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség és csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy tatai nő ellen.

A gyanúsított július 3-án délután egy almásfüzitői családi ház udvarára a kerítésen átmászva jutott be. A nő a teraszon lévő ablakot betörte és az épületből kést, pénztárcát, karórát tulajdonított el. Az ellopott pénztárcában lévő pihenő kártyával egy közeli boltban is vásárolt.

A sértett másnap hazaérkezett és a fentieket tapasztalva értesítette a rendőröket. A helyszínre érkező nyomozók megkezdték a bizonyítékok begyűjtését. A rendőrök meglátták a sértett korábbi élettársát, aki a közeledésükre elfutott. A nőt elfogták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte és előadta egy bokor aljából a lopott tárgyakat.

A járőrök az elkövetőt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók az ellopott tárgyakat a sértettnek visszaadták és a 42 éves G. Viktóriát gyanúsítottként kihallgatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában