Helyi kék hírek

2017.07.10. 07:53

Kerítésnek hajtott az ittas szlovák Komáromban

A rendőrök elvették a férfi jogosítványát, akinek utasa szombat éjszaka megsérült, miután az autójuk kerítéskőnek ütközött. A szonda magas alkoholkoncentrációt mutatott ki a szervezetében.

kemma.hu/police.hu

Nemcsak ittas volt, de eltiltás alatt is állt

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint szombaton 23 óra 40 perckor okozta a balesetet a 35 éves szlovák állampolgár. A férfi Komáromban, a Mocsai úton egy zsalu kerítéskőnek hajtott. Az ütközés miatt utasa könnyebb sérülést szenvedett.

A rendőrök a gépkocsivezetőt megszondáztatták, majd a mérési eredmény alapján mintavételre előállították. A sofőr a LION kézi alkoholszonda felső értékét fújta. A járőrök a baleset okozójának vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök az elmúlt 72 órában 19 járművezetőt állítottak elő ittasság gyanúja miatt mintavételre és közülük 12 vezetői engedélyét vették el átvételi elismervény ellenében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában