Időjárás

2023.12.12. 04:00

Pára, köd, ború és eső: erre számíthatunk a hét második napján!

Az átlaghőmérséklet 4-9 fok várható.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint estig változóan felhős, párás időnk lesz csapadék nélkül. Estétől aztán délnyugat felől beborul az ég, és esőzés kezdődik. Élénk lesz a délnyugati szél. Az átlaghőmérséklet 4-9 fok várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint kedden, a hajnali órákban az éjszaka első felében még felhős idő várható, majd a vastagabb felhők nagy része levonul, de maradnak így is felhős körzetek. Párássá válik a levegő, illetve ismét nagyobb területen képződik, terjeszkedik a köd és a rétegfelhőzet - nagyobb eséllyel az Északi-középhegység tágabb térségében és délnyugaton. Többnyire gyenge eső, az Északi-középhegységben átmeneti gyenge ónos eső előfordulhat, a fagyos részeken ónos szitálás sem kizárt. A szél többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4 fok között valószínű, a szélcsendes, derült részeken mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!