Kemma.hu videó

2023.11.30. 13:56

Csolnokon bár fehér lepel takarja az utakat, a fagyott eső miatt veszélyes a közlekedés +videó

A figyelmeztetés után kiadta az első fokú riasztást is az Országos Meteorológiai Szolgálat az ónos eső miatt egész vármegyénk területére.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta az első fokú riasztást vármegyénk területére a várható ónos eső miatt. Mindemellett Pest vármegyére már másodfokú riasztás van érvényben. Az időjárási viszontagságok miatt pedig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdától csütörtök reggelig országosan közel 5000 tonna útszóró sót és mintegy 300 ezer liter kálcium-klorid oldatot juttatott ki a kezelésébe tartozó utakra, főleg megelőző síkosságmentesítés céljából.

Olvasóink videóban mutatták meg Csolnok jelenlegi helyzetét. Mint azt a Kemma.hu-nak elárulták, a rövid ideig tartó havazást felváltotta a jeges eső, így a közlekedés során fokozott figyelemre van szükség. 

Tatabányán mindezidáig inkább csak az eső esik, de az előrejelzések szerint nem kizárt, a megyeszékhelyre is megérkezik az ónos eső.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!