Tervek

2024.01.01. 08:03

Nem veszik félvállról 2024-et a kőfaragók

A városi székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete elnöksége a Hajdúszobosz­lón tartott évzáró találkozó után, már sok munkával készíti elő a következő esztendő eseményeit. Például az érdekvédelmi szervezet tavaszi nyitányként önálló standdal, illetve saját konferenciával is jelen lesz a Construma Építőipari és Otthon/Design kiállításon a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Fenyvesi Károly

A hagyományos, a közép-kelet-európai régióban is vezető szerepet betöltő találkozó az építőipar hazai csúcsrendezvénye. Újabb lehetőséget kínál az építőipar, az épületgépészet és a lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására. Az ipartestület felhívta tagjai figyelmét arra, hogy a pavilonokban a kiállítói helyek jelentős részét már lefoglalták a cégek. Szerencsés esetben január utolsó napjáig még lehet kedvezményes díjjal placcot kapni. 

Az elmúlt években nagy sikert aratott a látogatók körében, hogy két szakiskola diákjai bemutatókat tartottak kőfaragásból. A szakma népszerűsítése céljából, a HUNGEXPO Zrt.-vel együttműködve, tavasszal is térítésmentesen kapnak erre lehetőséget oktatási intézmények. 

A Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete a hagyományokat folytatva a következő Construmán is lehetőséget biztosít standján közös bemutatkozásra kisebb hazai szakvállalkozások számára. A központi pultnál ingyenesen helyezhetők el prospektusok. A lehetőséggel élni kívánók január 25-ig jelezhetik szándékukat a tatabányai székhelyű érdekvédelmi szervezetnél. Az immár huszonnegyedik nemzetközi kőkonferencia helyszíne újra Pilisvörösvár lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!