Elismerés

2024.01.18. 08:00

Díjat nyert a Magyar Suzuki Egészségút nevű programja

Kategóriagyőztes lett a „Suzuki Egészségút - az érezhető törődés” elnevezésű program a Vállalati ügyek - Szervezetfejlesztés és a munkavállalókat érintő fejlesztések kategóriáiában, a negyedik alkalommal megrendezett DoingGood - CSR Award-on – közölte a Magyar Suzuki Zrt.

Kemma.hu

Újabb elismerést érdemelt ki a Magyar Suzuki Zrt. az egészségügy programjával

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

A vállalat tájékoztatása szerint a szervezők a versennyel a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére kívánják felhívni a figyelmet. Fontos cél az is, hogy a vállalatok megoszthassák egymással a CSR, vagyis a társadalmi felelősségvállaláshoz köthető kampányaik tapasztalatait és a legjobb gyakorlataikat, ezáltal jó példával is szolgálhatnak egymás számára.

A Magyar Suzuki Zrt. közleménye szerint a döntőbe összesen 27 pályamunka érkezett, a zsűri közülük választotta ki a győzteseket és azokat, akik okleveles elismerésben részesültek. A Vállalati ügyek - Szervezetfejlesztés és a munkavállalókat érintő fejlesztések kategória győztese a „Suzuki Egészségút - az érezhető törődés” programja lett. A Magyar Suzuki ezzel újabb elismerést érdemelt ki az egészségügyi programjával, amely középpontjában az esztergomi gyártóvállalat munkatársai állnak.

A vállalat még június 9-én adta át Esztergomban az egyedülálló egészségközpontját, ahol a munkavállalóik díjmentesen vehetnek részt különböző diagnosztikai vizsgálatokon, emellett különféle járóbeteg szakellátásban is részesülhetnek. A most díjjal elismert Suzuki Egészségút programmal éppen az a céljuk, hogy komplex szolgáltatással gondoskodjanak a gyár alkalmazottainak egészségéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!