Elismerés

2023.04.19. 11:38

Családbarát munkahely lett az esztergomi Suzuki

Az esztergomi székhelyű Magyar Suzuki számára a munkatársai jelentik a legfőbb értéket.

Kemma.hu

A Magyar Suzuki Zrt. Budapesten vehette át az elismerést

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Évről évre bővül azoknak a juttatásoknak a köre, amellyel érezteti és erősíti a munkavállalók megbecsülését. Ennek egyik fontos visszajelzése, hogy a Magyar Suzuki Zrt. is elnyerte és átvehette Budapesten a Családbarát Munkahely védjegyet. A Családbarát Magyarország Központ által odaítélt minősítést olyan munkahelyek viselhetik, amelyek segítik és támogatják dolgozóik családon belüli szerepeinek betöltését.

A védjegy odaítélését szigorú audit előzi meg, amely során a Családbarát Magyarország Központ azt vizsgálja, a munkáltatók milyen szolgáltatásokkal és béren túli juttatásokkal támogatják munkavállalóikat. Megvizsgálják, elérhetőek-e rekreációs lehetőségek, mekkora figyelmet fordítanak a közösségvédelemre, a munkatársak egészségére, képzésére és milyen lehetőségek nyílnak például a munkavállalók családtagjainak támogatására (pl. óvoda, vagy éppen gyermektáboroztatás), esetleg egészségügyi szűrőprogramokra.

A Magyar Suzuki – többek között - segíti a részmunkaidős foglalkoztatást a 3 év alatti gyermeket nevelő nők körében, az Angyalkert óvodában pedig 50 férőhely biztosított - illeszkedve a kétműszakos munkarendhez, reggel 5 órától délután 5 óráig - a suzukis gyerekek napközbeni elhelyezésére. Egyre népszerűbb az éves átfogó egészségügyi szűrővizsgálat, minden munkatárs napi egyszer ingyen meleg étkezésre jogosult, és ingyen igénybe vehető buszok, illetve kerékpárok segítik a munkába jutást. Nemcsak Suzuki szálló, hanem több olyan lakás is igényelhető, ahol 1+1 évig kedvezményesen lakhatnak az azt igénylő suzukis családok. A tavaly elindult belső kommunikációs csatorna, a Suzuki App mobilapplikáción keresztül az aktív és a gyesen lévő munkatársak is naprakészek lehetnek a vállalat legfrissebb híreiről.

Komárom-Esztergom vármegyében Családbarát Munkahely címmel büszkélkedhet még a Bridgestone Magyarország Kft., illetve a Komárom-Eszterom Vármegyei Rendőr-főkapitányság is.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!