Innováció

2022.09.26. 14:00

Új szolgáltatással bővít a Suzuki: itt a Connect!

Bejelentették, hogy a Suzuki Motor Corporation kapcsolt szolgáltatást vezet be az európai piacon a még kényelmesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

M. K.

A Connect először az S-Crossoknál lesz elérhető

Forrás: Magyar Suzuki

 A SUZUKI CONNECT a tervek szerint elsőként a márka Esztergomban gyártott S-CROSS modelljeinél lesz elérhető, de a későbbiekben más modellekre is kiterjesztik majd. A szolgáltatást Európa-szerte a Magyar Suzuki Zrt. biztosítja Magyarországról. 

Magas szintű kapcsolat alakul ki a jármű és vezetője között. A most debütáló SUZUKI CONNECT egy olyan opcionális szolgáltatás, amelyet a Suzuki újautó-vásárlók pluszban igényelhetnek járművásárláskor, egy évre díjmentesen. Követhetjük vele járművünk állapotát, méghozzá az egyéb valós idejű kényelmi funkciók használata mellett. Karbantartással kapcsolatos információkkal és figyelmeztető értesítésekkel szolgál. Probléma észlelése esetén például a diagnosztikai információkat is megoszthatjuk a regisztrált Suzuki kereskedővel, illetve szervizzel.

A szolgáltatás számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a mindennapi autóhasználatot, közlekedést. Ilyenek például azok a figyelmeztetések, melyek jelzik, ha nyitva maradt az autó, illetve bekapcsolva maradt a fényszóró vagy a vészvillogó. Az autó ajtaja ugyanis távolról csak zárható. Megkereshetjük az applikáción belül található térképen, hol parkoltunk, és ezt e-mailen keresztül másokkal is megoszthatjuk.

Tárolható és visszakereshető a segítségével az elmúlt 18 hónap vezetéstörténete. Biztonsági értesítést kaphatunk a riasztó működésbe lépéséről vagy ha túl hosszú ideig áll az autó járó motorral. A klasszikus rendszerüzenetek mellett tanácsokat is kaphatunk az alkalmazáson keresztül, vagy szükség esetén segítséget kérhetünk az autómentő szolgálattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!