Trollok a porondon

2024.01.05. 13:08

Amikor meghalt a férjed?! - odaszúrtak a kommentelők, amiért Berki Mazsi csodásnak nevezte 2023-at

Instaposzttal búcsúzott a 2023-as évtől Berki Krisztián özvegye, Mazsi. Arra azonban nem számított, hogy lesznek olyan kommentelők, akik nem ismerik a naptárat, és páros lábbal, nekifutásból rúgnak bele.

Kemma.hu

Egy pillanat alatt omlott össze Mazsi élete 2022 májusában

Forrás: bors.hu

Én hálás vagyok Neked 2023! Számomra csodás év voltál

– ezzel a felütéssel zárta le a mögöttünk álló évet a tatabányai származású Berki Krisztián fiatal özvegye, Berki Mazsi, aki a legutóbbi nyilatkozatai alapján a férje halála után mostanra végre megtalálta önmagát. A poszt alatt pedig szinte azonnal, lavinaként zúdult Mazsira a kommentelők rosszindulata, akik fontosnak tartották, hogy „helyre tegyék” az özvegyet.

Még hogy csodás év volt 2023????…. Hiszen a szerető férjed veszítetted csak el… Ja nem is szeretted, az más!

Csodás volt megszabadulni Krisztiántól???

Csodásnak tartod azt az évet, amikor elveszítetted a férjedet, a kislányod az édesapját? Érdekes....

– sorozták Mazsit, szinte egymásra licitálva. Épp csak az évszámot felejtették el megnézni, mielőtt szabadjára engedték a rosszindulatukat.

Berki Krisztián ugyanis 2022. május 6-án halt meg. Élettelen testére nagyobbik lánya, az akkor mindössze 9 éves Natasa talált rá. Mazsi pedig az alig fél éves kisbabájukkal, Emma Katerinával maradt magára. A tragédia az egész családot megrázta.

Sokáig úgy is tűnt, hogy Mazsi nem lesz képes új életet kezdeni. A fiatal özvegy lelkileg igazán mélyre került, de aztán felszívta magát, és újraépítette önmagát és az életét, hiszen tudta: fel kell nevelnie a kislányát.

Több mint másfél év telt el a tragédia óta. Mazsira pedig azóta újra rátalált a szerelem is. Egyesek azonban úgy gondolják, jobban tudják, hogyan is kellene Mazsinak éreznie magát a történtek után, és meddig nem időszerű még boldognak lennie. Szerencsére azért volt olyan kommentelő is, aki nem ítélkezett.

Csak a tisztánlátás végett, Krisztián nem 2023-ban halt meg. (...) Boldog Új Évet Mazsi!

– írta valaki Mazsi posztja alá.

Berki Mazsi egyébként, egy másik, még frissebb Instagram posztjában hosszabban is vallott a 2023-as évéről. Mint írta rengeteg dolog történik vele, és bár szívesen osztaná meg ezeket követőivel, de egy jó ideje teljesen megváltozott az életében az, mit tart igazán fontosnak.

...igazából csak élem az életem. A VALÓSÁGOT, a MINDENNAPOKAT, a CSODÁKAT A CSALÁDOMMAL és KÖRNYEZETEMMEL. Rengeteg változáson mentem keresztül az elmúlt két évben mind testileg, mind lelkileg. A testem életet adott egy kisangyalnak, a lelkem pedig megtanult újjászületni!

– árulta el Mazsi, azzal folytatva, hogy ha ma a tükörbe néz, akkor mosolyogva néz vissza magára.

Változtam, de én így érzem jól magam. ...és úton vagyok, de úgy érzem hamarosan megérkezem... tudjátok mikor azt érzitek... MEGJÖTTEM... most már KEREK EGÉSZ MINDEN!

– fogalmazott Berki Mazsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában