Döntő

2023.12.10. 06:26

Ma eldől, hogy a legnagyobb magyar gyermelyi ükunokája lesz-e a legsokoldalúbb énekes

Vasárnap este, a Sztárban Sztár leszek! döntőjében kiderül, ki kapja „Az ország legsokoldalúbb előadója” címet, a vele járó 20 millió forintot és a 10 millió forint értékű autót. A finalisták között van Széchenyi Lili is.

Kemma.hu

Széchenyi Lili rengeteget kapott a műsortól

Forrás: TV2 Sajtószoba

Hosszú heteken át tartó menetelés, előválogatók és középdöntők után a döntő TOP 4 versenyzője már tényleg csak karnyújtásnyira van attól, hogy közülük valakinek teljesüljön az álma. Az, amiért idén nyáron átlépte a TV2 kapuját. Ebben pedig a hazai zenei élet nagyjai: Balázs Klári, Nika, Nagy Feró és Caramel segítik majd őket. Múlt héten összeállt a Sztárban Sztár leszek! TOP 4-es mezőnye, a döntőben Széchenyi Lilivel, Nagy Alexával, Karapancsev Kristóffal és Szologjan Edgarral találkozhat a közönség. A versenyzőkre most is egész héten lehetett szavazni az emelt díjas telefonszámokon, így a nézők már a vasárnapi élő show előtt hozzásegíthetik kedvencüket a végső győzelemhez.

A fináléban kétszer kell az énekeseknek színpadra lépniük, amiből az egyik most is egyéni produkció lesz. Széchenyi Lili Demi Lovato, Nagy Alexa Irene Cara, Karapancsev Kristóf Lewis Capaldi, Szologjan Edgar pedig James Arthur bőrébe bújik majd. Emellett a hazai zenei élet ikonikus alakjai közül is érkeznek a stúdióba négyen, hogy egy-egy duett produkcióval támogassák a finalistákat életük egyik legkülönlegesebb pillanatában, az utolsó, mindent eldöntő megmérettetésen.

A tatai énekes, Pápai Joci csapatából a gyermelyi Széchenyi Lili van versenyben. Lili minden héttel közelebb kerül az álmához: hogy saját zenekarával a saját dalait játssza. A 19 éves gyermelyi lány a legutóbbi adásban is magabiztosan jutott tovább, így a vasárnapi döntőben is minden bizonnyal különleges Demi Lovato átalakulást láthatunk tőle. Duettpartnerének elképesztően örül, ugyanis a Megasztár-győztes Caramellel fog énekelni.

Majka két versenyzőjével is „harcba indul” vasárnap este. Karapancsev Kristóf mindent egy lapra tett fel, külföldi zenészkarrierjét hátrahagyva meg sem állt a Sztárban Sztár leszek! válogatójáig, és íme vasárnap a legjobb három énekes mellett neki is esélye van megnyerni a TV2 tehetségkutatóját. Kristóf az elmúlt hetekben volt fent és lent, túl van egy szakításon is, de semmi nem tántoríthatta el, kizárólag a műsorra koncentrál. Majka döntése alapján a skót énekes, dalszerző Lewis Capaldi bőrébe bújik majd, és mint mondta: óriási megtiszteltetésnek éli meg, hogy a hazai művészvilág nagy kedvencével, Balázs Klárival léphet színpadra.

A legutóbbi adásban Szologjan Edgar némi bizonytalanság után a második dalával mindenkit lenyűgözött, ezzel egyértelművé vált, hogy a döntőben a helye. A sármos örmény származású fiú ezúttal a romantikus előadóművészt, James Arthurt fogja imitálni. Ráadásul Majka olyannyira bízik a srácban, hogy saját zenekarának oszlopos tagját, Nikát is „kölcsönadja” erre a mindent eldöntő estére, így Edgar az aranytorkú énekesnővel lép majd színpadra.

Köllő Babett versenyzője, a 18 esztendős Nagy Alexa, aki saját bevallása szerint is nagyon kinyílt a műsor alatt. A színpadon olyan átalakulásokra képes, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Alexa amellett, hogy zseniálisan énekel, táncos alapjait is nagyon jól kamatoztatta produkcióiban, amelyekben a dögös dívától, a laza csajon át egészen az operáig számos karakterben megmutathatta már magát. Mindenből próbálta a maximumot kihozni, és reméli ez most vasárnap sem lesz másképp. Egyéniben Irene Carává alakul át, duettben pedig Nagy Feróval szántják fel a színpadot.

A döntősök mellett a TOP12 minden tagja lázasan készül, hiszen a kiesett versenyzők is visszatérnek egy-egy különleges produkcióval. Az est végén pedig egy valaki, a Sztárban sztár leszek! minden eddiginél nagyobb főnyereményét viheti haza. A győztes ugyanis 2023-ban nem csak „Az ország legsokoldalúbb előadója” címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.És hogy ki lesz az? a TV2-n 18:55-kor kezdődő döntőben kiderül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában