Sztárban Sztár leszek!

2023.12.04. 14:19

Széchenyi gyermelyi ükunokája máris nyertesnek érzi magát

Örülne a húszmillió forintnak és az autónak is, de máris nyertesnek érzi magát a gyermelyi Széchenyi Lili, aki jövő vasárnap a Sztárban Sztár leszek! című műsor döntőjében énekel.

Kemma.hu

A verseny egyik nagy esélyese a gyermelyi Széchenyi Lili, akit a tatai Pápai Joci mentorál a Sztárban Sztár leszek! című műsorban. A Ripost írta meg, hogy Lili máris a TV2 nagyszabású tehetségkutatóján az egyik nagy nyertesnek érzi magát, állítása szerint ugyanis elképesztő személyiségfejlődésen ment keresztül az elmúlt hetek alatt.

– Nem akarok álszent lenni, mindenki örülne a húszmillió forintnak és az autónak is, de én őszintén mondom, hogy máris nyertesnek érzem magam – mondta a lapnak a bájos énekesnő. - Sokkal bátrabb lettem a színpadon, jobban meg merek mozdulni, és az sem látszik meg annyira a teljesítményemen, ha nagyon fáradt vagyok. Azt pedig nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy csodálatos embereket ismertem meg a műsornak köszönhetően, a versenytársaktól kezdve a hangosítókig. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család – tette hozzá.

Pápai Joci csapatának egyetlen versenyzője az édes és cserfes Szandi bőrébe bújt az elődöntőben. Ez nem volt könnyű, mert Lilitől alapvetően távol áll a bájos iskoláslány stílus. Mivel még csak 19 éves, élénken élnek az emlékezetében a gimnáziumi évek. Abban teljesen biztos, hogy nem sok közös vonása van az akkori Szandival!

– Nekem a gimis évek alatt végig volt barátom, ezért nem voltam egy cicáskodó lány, nekem ez nagyrészt kimaradt. Barátnőim persze voltak, de ezekben a nagy csajoskodásokban nem volt nagy szerepem. Talán látszik is rajtam, hogy ez nem az én világom - mesélte a Ripost-nak Lili.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!