Recirquel

2023.12.09. 20:20

Így készül a Hókiránynő - videón Horányi Juli csodás átalakulása

A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tért vissza. A darabban a Hókirálynő szerepét Horányi Juli játssza, aki most megmutatta, hogyan is változik át az arca, a haja a darab kedvéért.

Kemma.hu

Aprólékos munka eredménye Juli Hókirálynő-sminkje

Forrás: Horányi Juli/Facebook

A Kristály felújított verziója az év végi ünnepek hangulatát idézi, varázsvilága a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt a képzelet birodalmába repíti. A Recirquel produkciójában csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek kelnek életre a közönség szeme láttára és közreműködésével.

A darabban Hókirálynő szerepébe és bőrébe az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, a tehetségét énekesként, színészként és jelmeztervezőként is rendre bizonyító Horányi Juli bújik. Hogy hogyan is történik ez az átalakulás, arról nemrégiben Reels-videót mutatott Juli. A bámulatos előkészületeket a linkre kattintva láthatjátok a saját szemetekkel is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában