Gyász

2023.12.02. 17:05

Hódi Pamela nem akarja tudni, mi okozta Berki Krisztián halálát

Állítása szerint nem tudja, hogy mi volt Berki Krisztián halálának a pontos oka, de nem is akarja megtudni. Így nyilatkozott Hódi Pamela, a volt feleség a másfél éve elhunyt tatabányai izomceleb halála kapcsán.

Kemma.hu

Berki Mazsi és Hódi Pamela, Berki Krisztián temetésén

Forrás: Bors

Hódi Pamela megtörte a csendet és elárulta, hogy soha nem fogja megtudni, miért halt meg Berki Krisztián, mi is okozta pontosan Nati édesapjának halálát. A Bors írta meg, hogy Pamela ezt akkor árulta el, amikor először szólalt meg a Hajdú Péternek adott interjúja óta.

Mint megírtuk: múlt hét pénteken Hajdú Péter vendége volt Hódi Pamela, a tavaly elhunyt Berki Krisztián egykori párja. Őszintén beszélt az életükről és arról, kislánya, Nati hogyan találta meg holtan az édesapját azon a végzetes napon, május 6-án, péntek reggel.

Elmondta azt is, hogy nem tudja, hogy fel tudja-e valaha dolgozni az esetet, különösen azt, hogy Natinak ebben része volt, hiszen ő találta meg apja élettelen testét. Pamela az őszinte interjú hatására egy csapásra az érdeklődés középpontjába került, ami nem is meglepő, hiszen ennyire hosszan és őszintén talán még sosem vallott az érzéseiről és a küzdelmeiről. Szerda este egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben arról mesélt, hogy az emlékezetes interjú óta kedden ment el először egyedül vásárolni, és döbbenten tapasztalta, hogy minden újság címlapján az ő arca van, mindenki őt nézi. 

Hódi azt sem titkolta, tele félelmekkel ment el a beszélgetésre, de úgy érezte, kicsit adni akar magából azoknak, akik éveken át követik és kíváncsiak arra, miken ment keresztül. Ebben a műsorban volt lehetősége több órán át higgadtan beszélni, és nem kellett figyelnie arra, hogy 6-10 percbe beletömörítsen 35 évet. De nem ért egyet azzal, hogy akik a médiában (is) élnek, annak az árnyékában kell tovább léteznünk, amit a múlt okozott. Bár a kétgyermekes anyuka megtehetné, hogy kideríti, mi okozta Berki tragikus halálát, ám neki eszében sincs az okokat firtatni.

– Nem tudom, mi okozta Nati édesapja halálát. Soha nem kérdeztem, és nem is foglalkozom ezzel – zárta rövidre a témát Pamela.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában